Εταιρεία

Παραμένουμε πιστοί στην παράδοση και δημιουργούμε προϊόντα τα οποία σέβονται τον καταναλωτή και ικανοποιούν την ανάγκη του για απόλαυση, ποιότητα και υγεία

Τα Τυροκομικά Πάσχος είναι η σύγχρονη και μοντέρνα εκδοχή ενός παραδοσιακού τυροκομείου. Η οικογένεια Πάσχου ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην τυροκομεία το 2016. Στο Κολχικό Λαγκαδά, στην ευρύτερη περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, μια περιοχή που φημίζεται για την κτηνοτροφία και την τυροκομία, δημιουργήθηκε μια σύγχρονη μονάδα με πολύ μεράκι, προσήλωση στην ποιότητα, αφοσίωση στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων αλλά και με σεβασμό στην παράδοση και το περιβάλλον.

Η Φιλοσοφία μας
Η ποιότητα της πρώτης ύλης, δηλαδή του γάλακτος είναι για εμάς πρωταρχικός στόχος.
Για το λόγο αυτό, διατηρούμε άμεση επαφή και σχέση με τους κτηνοτρόφους που μας προμηθεύουν γάλα, ελέγχοντας από κοντά κάθε στάδιο της παραγωγής του, από τη σωστή διατροφή και υγεία των ζώων μέχρι το τελικό στάδιο παράδοσής του.
Η τήρηση των πιο αυστηρών κανόνων υγιεινής σε κάθε στάδιο της παραγωγής.
Το γάλα μετά την παραλαβή του, που γίνεται με μηχανικά μέσα, παστεριώνεται και ξεκινά η επεξεργασία του για μεταποίηση σε διαφορετικά προϊόντα. Αφού συσκευαστούν, μεσολαβεί το στάδιο της ωρίμανσης ανάλογα με το προϊόν και στη συνέχεια διανέμονται στην εγχώρια αγορά με ιδιόκτητα οχήματα τηρώντας όλους τους κανόνες για τη μεταφορά τυροκομικών προϊόντων.
Ακολουθούμε τους παραδοσιακούς τρόπους τυροκόμησης
Αξιοποιώντας αφενός την τεχνογνωσία που έχει το εξειδικευμένο προσωπικό μας και αφετέρου την τεχνολογία με τις πιο σύγχρονες μεθόδους παραγωγής που διαθέτει η μονάδα μας, για υγιεινή και ποιότητα.
Ο σεβασμός στο πελάτη
Μας καθοδηγεί ώστε να ερευνούμε συνεχώς και να δημιουργούμε μοναδικά προϊόντα με αυθεντική γεύση και σταθερή ποιότητα.

Το τυροκομείο Πάσχος είναι κατασκευασμένο με τις πιο σύγχρονες και λειτουργικές τεχνολογικές προδιαγραφές. Το πρόβειο, αγελαδινό και κατσικίσιο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από ντόπιους ελεγμένους και αυστηρά επιλεγμένους παραγωγούς, είναι φρέσκο και 100% ελληνικό. Από την παραλαβή του γάλακτος μέχρι την ολοκλήρωση της τυροκόμησης, τηρούνται οι πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, υγιεινής και ελέγχου σε όλη τη διαδικασία παραγωγής. Το τυροκομείο διαθέτει δικό του χημείο εσωτερικά και πραγματοποιεί ελέγχους σε κάθε ποσότητα γάλακτος που εισέρχεται και όχι μόνο δειγματοληπτικά.